Aannemersbedrijf Akkrum

Verstand van de bouw

Zoekt u een ervaren aannemer en woont u in de buurt van Akkrum? Ons Aannemersbedrijf A. Fekken B.V helpt u graag verder. Al meer dan vijftig jaar is ons bouwbedrijf in de buurt van Akkrum actief in de bouwsector. Ons hechte familiebedrijf is inmiddels in handen van de tweede generatie. Stallenbouw, utiliteitsbouw en een (oude) boerderij verbouwen is wat wij voor u kunnen doen. Daarnaast beschikken wij over onze eigen timmerfabriek nabij Akkrum waar wij ramen, deuren en trappen voor u kunnen produceren en op maat maken.

Ontwerp nu uw droomhuis

Het is gelukt! U heeft een stuk grond gekocht aan het water. Nu nog uw droomhuis erop laten bouwen. Dit doen wij graag voor u. Bij Aannemersbedrijf A. Fekken B.V. nabij Akkrum kunt u uw eigen huis ontwerpen. Onze woningen worden gebouwd volgens de traditionele bouwmethode. Dit is bij woningbouw de garantie voor een kwaliteitswoning. Heeft u al een eengezinswoning en wilt u alleen een deel van uw woonkamer uitbreiden? Ook dat is bij ons mogelijk nabij Akkrum.

Ons bouwaanbod in de omgeving van Akkrum

Aannemersbedrijf Akkrum

Onze aannemer begeleidt u bij alle stappen die u neemt tijdens het bouwproces, van ontwerp tot bouw. Hij neemt alles voor u uit handen. Wij kunnen verschillende diensten leveren. Om u daarvan een beeld te geven hebben wij ons aanbod voor u op een rijtje gezet:

  1. Woningbouw: voor het bouwen, verbouwen of uitbreiden van woning tot appartement
  2. Utiliteitsbouw: scholen, sporthallen of het verbouwen en uitbreiden van kerken
  3. Stallenbouw: ligboxstallen, leghennenstallen, jongveestallen, kapschuren en betonwerk
  4. (Oude) boerderijen: een boerderij verbouwen, restaureren of onderdelen ervan slopen
  5. Bedrijfshallen: met of zonder kantoren
  6. Officiële dealer dakgootpreventie: sneller afvoeren van regenwater en weren van ongedierte
  7. Projectontwikkeling in eigen beheer

Ons ervaren personeel is ons visitekaartje. Volgens de vastgestelde VCA normen worden gebouwen opgeleverd. Dit betekent dat werknemers altijd letten op de eigen veiligheid, gezondheid en het milieu. Als bouwbedrijf nabij Akkrum vinden wij het belangrijk dat ons werk degelijk en kwalitatief goed is.

Maak snel een afspraak

In de omgeving van Akkrum bent u altijd welkom bij ons bouwbedrijf met vragen over woningbouw, stallenbouw of andere bouwgerelateerde kwesties. Ons gekwalificeerde personeel helpt u graag verder. Loop even bij ons binnen of maak een afspraak via 0513-414815. Hopelijk zien we u snel bij Aannemersbedrijf A. Fekken B.V. in de buurt van Akkrum.