Aannemersbedrijf Balk

Bouwbedrijf gespecialiseerd in woningbouw en utiliteitsbouw

Aannemersbedrijf A. Fekken B.V nabij Balk is opgericht in 1964 door Ale Fekken. Wij zijn een echt familiebedrijf en al meer dan 50 jaar als aannemer en bouwbedrijf actief in de woningbouw en andere onderdelen van de bouwwereld. Daarnaast hebben wij een eigen timmerfabriek waar wij nieuwe ramen, deuren of trappen voor u kunnen bouwen en op maat maken. De tweede generatie bouwers heeft ons aannemersbedrijf inmiddels overgenomen. In de omgeving van Balk zijn uw bouwprojecten bij ons aannemersbedrijf in goede handen. Heeft u ideeën over utiliteitsbouw, stallenbouw of een (oude) boerderij verbouwen? Onze aannemer helpt u graag verder. Ook als u in Balk woont kunt u bij ons bouwbedrijf terecht.

Laat uw bouwwensen uitkomen

Heeft u net een boerderij gekocht, maar ziet die boerderij er nog niet uit zoals u wilt? Toevallig is een (oude) boerderij verbouwen één van onze specialiteiten. Wij hebben kennis over het slopen, restaureren of herbouwen van boerderijen in hun oorspronkelijke staat. Daarnaast is ons bouwbedrijf nabij Balk actief in de woningbouw. Wij bouwen eengezinswoningen, maar ook luxe appartementen. Onze aannemer kan u helpen bij zowel de ontwerp- als de uitvoeringsfase. Ook heeft ons personeel jarenlange ervaring opgebouwd binnen de agrarische sector. Bij stallenbouw kunt u denken aan het bouwen of uitbreiden van stallen voor leghennen, jongvee of ligboxen. Naar uw ideeën luisteren wij graag en op basis daarvan geven wij advies op maat in de buurt van Balk.

Aannemersbedrijf Balk

De voordelen van A. Fekken B.V. nabij Balk

Aannemersbedrijf A. Fekken B.V. kan u bij de verbouw en woningbouw uitstekend begeleiden tijdens alle stappen waarmee u te maken krijgt tijdens het bouwproces, van ontwerp tot bouw. Wij vinden het als aannemer belangrijk dat:

  1. Wij degelijk en kwalitatief goed werk leveren
  2. Wij werken met ervaren personeel
  3. Wij flexibel in kunnen spelen op al uw wensen
  4. Wij werken volgens de VCA normen
  5. Wij advies uitbrengen dat is gebaseerd op onze jarenlange ervaring in de bouwsector

In de omgeving van Balk neemt ons bouwbedrijf zijn verantwoordelijkheid voor alle onderdelen binnen het bouwproces. Wij zijn in ons element bij woningbouw, utiliteitsbouw , het renoveren van huizen of voor uw boerderij verbouwen.

Neem nu contact op met ons bouwbedrijf

U bent van harte welkom bij ons bouwbedrijf in de omgeving van Balk met uw ideeën over woningbouw of andere bouwgerelateerde vragen. Loop bij ons bouwbedrijf binnen of bel uw aannemer op via telefoonnummer 0513-414815 en maak direct een afspraak. Het ervaren personeel van Aannemersbedrijf A. Fekken B.V. helpt u graag verder nabij Balk.