Aannemersbedrijf Bolsward

Hulp nodig van een ervaren aannemer bij uw verbouwing?

Woont u in de omgeving van Bolsward en bent u op zoek naar een goede aannemer of betrouwbaar bouwbedrijf? Dan bent u bij Aannemersbedrijf A. Fekken B.V. aan het juiste adres. Als aanemer en bouwbedrijf zijn wij gespecialiseerd in een (oude) boerderij verbouwen, woningbouw, stallenbouw en utiliteitsbouw nabij Bolsward. Ook voor nieuwe kozijnen, ramen, deuren, trappen of prefab-bouwonderdelen als dakkapellen kunt u bij ons terecht. Dit maken wij in onze eigen timmerfabriek in de buurt van Bolsward.

Wat ons bouwbedrijf voor u in Bolsward kan betekenen

Al meer dan 50 jaar zijn wij een begrip in de omgeving van Bolsward als het gaat om woningbouw en utiliteitsbouw. Wij zijn uitgegroeid tot een volwaardig bouwbedrijf met een eigen timmerfabriek. Droomt u van een eigen eengezinswoning of wilt u liever wonen in een luxe appartement? Bij woningbouw kunnen wij u als aannemer helpen bij zowel de ontwerp- als de uitvoeringsfase. Op de lange termijn is dit voordeliger voor u en het geeft u meer garantie op een kwaliteitswoning. Daarnaast is een (oude) boerderij verbouwen één van onze specialiteiten. Wij hebben kennis over het slopen, restaureren of herbouwen van boerderijen in hun oorspronkelijke staat.

Bouwbedrijf en aannemersbedrijf Bolswaard

Verder zijn wij in de buurt van Bolsward actief binnen de agrarische sector. Stallenbouw doen wij als bouwbedrijf op basis van onze jarenlange ervaring. U kunt dan denken aan het bouwen of uitbreiden van stallen voor leghennen, jongvee of ligboxen. Wij luisteren graag naar uw ideeën en geven u op basis daarvan advies op maat in de omgeving van Bolsward.

De voordelen van A. Fekken B.V. in de buurt van Bolsward

Als aannemersbedrijf en bouwbedrijf vinden wij het belangrijk dat:

  1. Wij degelijk en kwalitatief goed werk leveren
  2. Wij flexibel inspelen op uw wensen
  3. Wij met ervaren personeel werken
  4. Wij u adviseren over alle mogelijkheden op basis van onze jarenlange ervaring
  5. Wij werken volgens de VCA normen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu

Van utiliteitsbouw, stallenbouw tot renovaties. Als bouwbedrijf in de buurt van Bolsward nemen wij onze verantwoordelijkheid binnen alle onderdelen van het bouwproces. Wij zijn dan in ons element.

Neem contact op met ons bouwbedrijf

Zoekt u een ervaren aannemer of bouwbedrijf voor woningbouw, stallenbouw, utiliteitsbouw of het bouwen van een boerderij? Dan kunt u bij ons bouwbedrijf terecht. Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden of meteen een afspraak maken? Dat kan! Bel ons op 0513-414815 en ons Aannemersbedrijf A. Fekken B.V. in de buurt van Bolsward helpt u graag verder.