Aannemersbedrijf Goïngarijp

Uw aannemer voor utiliteitsbouw en woningbouw

Aannemersbedrijf A. Fekken B.V. is opgericht in 1964 door Ale Fekken en is gespecialiseerd in woningbouw en utiliteitsbouw. In de omgeving van Goïngarijp is ons bouwbedrijf al meer dan vijftig jaar een begrip binnen de bouwsector. Als klant bent u verzekerd van een nieuwe generatie bouwers, want de tweede generatie heeft ons aannemersbedrijf overgenomen. Onze aannemer informeert u graag over de mogelijkheden op het gebied van stallenbouw, utiliteitsbouw of een boerderij verbouwen nabij Goïngarijp. Ook beschikken wij over onze eigen timmerfabriek waar wij ramen, deuren of prefab-bouwonderdelen als dakkapellen voor u kunnen produceren en op maat maken.

Onze diensten nabij Goïngarijp

Om u een idee te geven van wat er bij ons Aannemersbedrijf A. Fekken B.V. in de buurt van Goïngarijp mogelijk is hebben wij onze diensten voor u op een rijtje gezet:

  1. Woningbouw: van eengezinswoning tot luxe appartement
  2. Stallenbouw: ligboxstallen, leghennenstallen, jongveestallen, kapschuren en betonwerk
  3. Utiliteitsbouw: scholen, sporthallen of het verbouwen en uitbreiden van kerken
  4. (Oude) boerderijen: een boerderij verbouwen, restaureren of onderdelen ervan slopen
  5. Bedrijfshallen: met of zonder kantoren
  6. Officiële dealer dakgootpreventie: sneller afvoeren van regenwater en weren van ongedierte
  7. Projectontwikkeling in eigen beheer

Aannemersbedrijf Goïngarijp

Ons bouwbedrijf kan u tijdens alle onderdelen die u tegenkomt bij het bouwproces begeleiden, van ontwerp tot bouw. Hij neemt zijn verantwoordelijkheid in de omgeving van Goïngarijp.

Waarom u voor ons aannemersbedrijf kiest

Aannemersbedrijf A. Fekken B.V. nabij Goïngarijp werkt met zeer ervaren personeel. Zij leveren altijd degelijk en kwalitatief goed werk af. Heeft u bepaalde bouwwensen dan kan ons aannemersbedrijf daar flexibel op inspelen. Tijdens het bouwproces werken wij altijd volgens de vastgestelde VCA normen. Dit betekent dat werknemers letten op de eigen veiligheid, gezondheid en het milieu. Wilt u advies over woningbouw of stallenbouw? Dat is mogelijk. Ons advies is altijd gebaseerd op onze jarenlange ervaring in de bouwsector. In de buurt van Goïngarijp neemt ons bouwbedrijf zijn verantwoordelijkheid. Wij zijn dan in ons element.

Neem contact met ons bouwbedrijf op in Goïngarijp

Bij bouwbedrijf A. Fekken B.V. in de omgeving van Goïngarijp bent u altijd welkom met uw vragen over woningbouw, utiliteitsbouw of andere bouwgerelateerde kwesties. Onze aannemer luistert en geeft antwoord op uw vragen op basis van zijn opgedane kennis in de bouwsector. Loop even bij ons binnen of bel ons via 0513-414815. Aannemersbedrijf A. Fekken B.V. in de buurt van Goïngarijp helpt u graag verder.