Aannemersbedrijf Heerenveen

Voor een ervaren aannemer bent u bij ons aan het juiste adres

Ons bouwbedrijf A.Fekken B.V. is opgericht in 1964 en sinds die tijd zijn wij gevestigd in de buurt van Heerenveen. Als aannemer voelen wij ons op alle terreinen thuis binnen de bouwwereld. Van het ontwerpen tot het uitvoeren van woningbouw, utiliteitsbouw of een (oude) boerderij verbouwen. Met al uw bouwgerelateerde vragen kunt u bij ons terecht. Heeft u net een huis gekocht en wilt u graag nieuwe ramen, trappen of een dakkapel laten plaatsen? Ook dit kunnen wij voor u realiseren in onze eigen timmerfabriek nabij Heerenveen. Deze is gevestigd naast ons aannemersbedrijf.

De droom van elke boer

Bent u agrarisch ondernemer in de buurt van Heerenveen en staan uw koeien in een verouderde stal? Droomt u van een nieuwe jongveestal of wilt u uw huidige stallen graag uitbreiden? Dat is mogelijk. Onze aannemer luistert naar al uw wensen. Heeft u andere dieren zoals pluimvee? Ons bouwbedrijf nabij Heerenveen is ook gespecialiseerd in leghennenstallen. Het ontwerp van dit soort stallen en de realisatie ervan doen wij in eigen beheer d.m.v. het Pascalbekistingsysteem. U kunt met onze aannemer alles bespreken over stallenbouw.

Aannemersbedrijf Heerenveen

Een overzicht van al onze diensten in de omgeving van Heerenveen

Inmiddels heeft de tweede generatie bouwers ons bedrijf in de omgeving van Heerenveen overgenomen. Binnen het bouwbedrijf vormt ons personeel de basis van onze bouwprojecten. Wij hebben jarenlange ervaring opgedaan in de bouw en leveren kwalitatief goed werk af. Ons Aannemersbedrijf A Fekken B.V. heeft zich gespecialiseerd in de volgende diensten:

  1. Woningbouw: eigen ontwerp of het verbouwen en uitbreiden van uw huidige woning
  2. Boerderijen: onderhouden, verbouwen, restaureren of het inbouwen van appartementen
  3. Stallenbouw: ligboxstallen, leghennenstallen, jongveestallen, kapschuren en betonwerk
  4. Utiliteitsbouw: scholen, sporthallen, kerken verbouwen of uitbreiden
  5. Bedrijfshallen: met of zonder kantoren
  6. Officiële dealer van Dakgootpreventie: verkleint kans op verstopte afvoeren en ongedierte
  7. Projectontwikkeling in eigen beheer

De contactgegevens van ons bouwbedrijf nabij Heerenveen

Bij ons Aannemersbedrijf A Fekken B.V. in de omgeving van Heerenveen bent u welkom met al uw ideeën over een boerderij verbouwen, utiliteitsbouw of andere bouwgerelateerde vragen. Het ervaren personeel van ons bouwbedrijf is op de hoogte van de laatste trends binnen de bouwwereld en helpt u graag verder. Bel uw aannemer voor een afspraak op 0513-414815 of loop even binnen bij ons Aannemersbedrijf A Fekken B.V. in de buurt van Heerenveen.