Aannemersbedrijf Joure

Maak kennis met de specialisten van ons bouwbedrijf

Aannemersbedrijf A. Fekken B.V. is opgericht in 1964 en als familiebedrijf zijn wij al jaren gevestigd in de mooie omgeving van Joure. Ons bouwbedrijf is nu in handen van de tweede generatie bouwers. Onze specialiteiten zijn: een (oude) boerderij verbouwen, woningbouw, stallenbouw en utiliteitsbouw. Onze eigen timmerfabriek nabij Joure staat naast ons aannemersbedrijf. Bent u zoek naar nieuwe ramen, deuren of prefab-bouwonderdelen als een dakkapel dan kunnen wij als aannemer die voor u op maat laten maken.

In de buurt van Joure maken wij samen uw droom werkelijkheid

U bent net getrouwd en als stel toe aan de volgende stap in uw leven: een eigen huis. Wij begrijpen dat dit een belangrijk moment in uw leven is. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van woningbouw kunnen wij u als bouwbedrijf in de buurt van Joure verder helpen. Onze aannemer luistert naar uw wensen en op basis daarvan ontwerpen wij uw huis. Het is bijvoorbeeld mogelijk om uw eigen huis te ontwerpen. Is het geen nieuwbouw, maar bent u in het bezit van een oude boerderij dan heeft u geluk. Een (oude) boerderij verbouwen is één van de specialiteiten van ons aannemersbedrijf.

Aannemersbedrijf Joure

De voordelen van ons bouwbedrijf in de omgeving van Joure

Ons bouwbedrijf kan u begeleiden bij alle stappen waarmee u te maken krijgt tijdens het bouwproces, van ontwerp tot bouw. Als bedrijf nabij Joure vinden wij het belangrijk dat:

  1. Wij flexibel in kunnen spelen op al uw wensen
  2. Wij degelijk en kwalitatief goed werk leveren
  3. Wij werken met ervaren personeel
  4. Wij werken volgens de VCA normen
  5. Wij advies uitbrengen en dit baseren op onze jarenlange ervaring in de bouwsector

In de buurt van Joure neemt onze aannemer zijn verantwoordelijkheid voor alle onderdelen binnen het bouwproces. Van utiliteitsbouw, stallenbouw tot renovaties. Hij is dan in zijn element.

Het aannemersbedrijf nabij Joure

Ons bouwbedrijf praat graag met u over de mogelijkheden die u heeft op het gebied van utiliteitsbouw, stallenbouw, woningbouw of andere bouwgerelateerde onderwerpen. Vertel ons uw bouwwensen en dan bekijken wij samen met u hoe wij u verder kunnen helpen. U bent welkom bij ons Aannemersbedrijf A Fekken B.V. in de omgeving van Joure of bel ons op 0513-414815.