Aannemersbedrijf Langweer

Passie voor de bouw

Al meer dan vijftig jaar is ons Aannemersbedrijf A. Fekken B.V. actief in de bouwsector. In 1964 heeft Ale Fekken het familiebedrijf opgericht in de omgeving van Langweer. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een volwaardig bouwbedrijf met een nabij gelegen timmerfabriek. Daar maken wij ramen, deuren en dakkapellen. Droomt u van een luxe appartement of een nieuwe jongveestal? Als aannemer informeren wij u graag over alle mogelijkheden nabij Langweer.

Onze diensten in de omgeving van Langweer

Om u een beeld te geven van wat wij voor u kunnen betekenen als aannemersbedrijf hebben wij onze diensten voor u op een rijtje gezet:

  1. Woningbouw: van eengezinswoning tot luxe appartement
  2. Stallenbouw: ligboxstallen, leghennenstallen, jongveestallen, kapschuren en betonwerk
  3. Utiliteitsbouw: scholen, sporthallen of het verbouwen en uitbreiden van kerken
  4. (Oude) boerderijen: een boerderij verbouwen, restaureren of onderdelen ervan slopen
  5. Bedrijfshallen: met of zonder kantoren
  6. Officiële dealer dakgootpreventie: sneller afvoeren van regenwater en weren van ongedierte
  7. Projectontwikkeling in eigen beheer

Aannemersbedrijf Langweer

Heeft u net een nieuw huis gekocht en bent u nog op zoek naar een fabrikant die deuren, trappen en prefab-bouwonderdelen als een dakkapel voor u kan maken? Dan bent u bij ons bouwbedrijf aan het juiste adres. In onze timmerfabriek nabij Langweer bouwen wij dit voor u op maat.

Voordelen van familiebedrijf A. Fekken B.V.

Het ontwerpen en bouwen van een nieuwe woning kan veel stress bij u veroorzaken. Onze aannemer helpt u graag bij alles waar u mee te maken krijgt tijdens het bouwproces. Als bouwbedrijf nabij Langweer leveren wij degelijk en kwalitatief goed werk. Ons personeel is ons visitekaartje. Zij luisteren naar uw ideeën en spelen daar flexibel op in. Ook werken zij vlakbij Langweer volgens de vastgestelde VCA normen bij stallenbouw of een boerderij verbouwen. Dit betekent dat ons personeel let op veiligheid, gezondheid en het milieu tijdens het bouwproces.

U bent welkom bij ons bedrijf in de buurt van Langweer

Op zoek naar meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van woningbouw, utiliteitsbouw of heeft u andere vragen? Bij ons bouwbedrijf in de omgeving van Langweer bent u welkom. Wij luisteren naar uw ideeën en geven u advies op basis van onze jarenlange ervaring in de bouwsector. U kunt ons bereiken via 0513-414815. Wij zien u binnenkort graag bij Aannemersbedrijf A. Fekken B.V. in de buurt van Langweer.