Aannemersbedrijf Lemmer

Bouwbedrijf A. Fekken B.V. is een begrip in Lemmer en omgeving

Woont u in de mooie omgeving van Lemmer en zoekt u een goede aannemer? Bij Aannemersbedrijf A. Fekken B.V. bent u aan het juiste adres. Ons familiebedrijf bestaat al meer dan vijftig jaar en is uitgegroeid tot een volwaardig aannemersbedrijf. Als bouwbedrijf zijn wij gespecialiseerd in utiliteitsbouw, stallenbouw, woningbouw en een (oude) boerderij verbouwen. Daarnaast beschikken wij over onze eigen timmerfabriek nabij Lemmer. Wij kunnen daar nieuwe kozijnen, ramen, deuren, trappen of prefab-bouwonderdelen als dakkapellen voor u bouwen en op maat maken.

Wij maken als aannemer uw dromen waar

Het runnen van een eigen Bed & Breakfast is uw grote droom. Gasten laten kennismaken met de mooie omgeving van Lemmer dat is wat u wil. Eindelijk heeft u een geschikte, maar beetje verwaarloosde boerderij gevonden. Toevallig is een (oude) boerderij verbouwen één van onze specialiteiten. Ons bouwbedrijf helpt u graag verder met al uw vragen en woonwensen. Wij hebben verstand van oude constructies, slopen, maar ook van boerderijen verbouwen tot hun oorspronkelijke staat. Er is veel mogelijk en ons aannemersbedrijf nabij Lemmer helpt u graag.

Aannemersbedrijf Lemmer

De werkwijze van ons bouwbedrijf bij woningbouw en utiliteitsbouw

Ons bouwbedrijf kan u begeleiden bij alle stappen waarmee u te maken krijgt tijdens het bouwproces, van ontwerp tot bouw. Als bedrijf nabij Lemmer vinden wij het belangrijk dat:

  1. Wij flexibel in kunnen spelen op al uw wensen
  2. Wij degelijk en kwalitatief goed werk leveren
  3. Wij met ervaren personeel werken
  4. Wij werken volgens de VCA normen
  5. Wij advies uitbrengen op basis van onze jarenlange ervaring in de bouwsector

Nabij Lemmer neemt onze aannemer zijn verantwoordelijkheid voor alle onderdelen binnen het bouwproces van uw woning of stallen. Daarnaast werkt ons gekwalificeerde personeel tijdens woningbouw of stallenbouw altijd volgens de vastgestelde VCA normen. Werknemers letten dan op hun eigen veiligheid en gezondheid en houden zoveel mogelijk rekening met het milieu.

Bel ons of loop snel even langs bij ons bouwbedrijf vlakbij Lemmer

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van utiliteitsbouw, stallenbouw, woningbouw of heeft u andere bouwgerelateerde vragen voor uw aannemer? U bent welkom bij ons bouwbedrijf in de omgeving van Lemmer. Ons bouwbedrijf luistert naar uw bouwwensen en wij adviseren u graag over alle mogelijkheden. U kunt uw aannemer vanuit Lemmer bereiken op 0513-414815. Aannemersbedrijf A. Fekken B.V. hoopt u binnenkort te mogen verwelkomen voor utiliteitsbouw of woningbouw in de omgeving van Lemmer.