Aannemersbedrijf Oudehaske

Passie voor woningbouw en utiliteitsbouw

Woont u in de mooie omgeving van Oudehaske en zoekt u een ervaren aannemer of bouwbedrijf voor woningbouw of utiliteitsbouw? Bij Aannemersbedrijf A. Fekken B.V. bent u dan aan het juiste adres als het gaat om woningbouw, stallenbouw, utiliteitsbouw en een boerderij verbouwen. Ons familiebedrijf is al meer dan vijftig jaar actief in de bouwsector. Ons familiebedrijf is inmiddels in handen van de tweede generatie. Wij zijn gespecialiseerd in een (oude) boerderij verbouwen, woningbouw, stallenbouw en utiliteitsbouw. Ook kunt u bij ons bouwbedrijf terecht voor nieuwe kozijnen, ramen of prefab-bouwonderdelen als dakkapellen. Dit maken wij in onze eigen timmerfabriek in de buurt van Oudehaske.

De droom van elke boer

Bent u agrarisch ondernemer in de omgeving van Oudehaske en lopen uw kippen rond in verouderde stallen? Ons bouwbedrijf helpt u graag verder als u plannen heeft om uw huidige stallen te verbouwen. Wij zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd in het bouwen van leghennenstallen. Het ontwerp van dit soort stallen en de realisatie ervan doen wij in eigen beheer d.m.v. het Pascalbekistingsysteem. Ook bouwen wij ligboxstallen en stallen voor uw jongvee. Wij begrijpen dat u het beste wilt voor uw dieren. Met onze aannemer kunt u alles bespreken over stallenbouw.

Bouwbedrijf en aannemersbedrijf Oudehaske

De vijf voordelen van A. Fekken B.V. nabij Oudehaske

U kunt er voor kiezen om in Oudehaske naar een aannemer te gaan, maar wij zetten graag voor u op een rijtje waarom u het beste voor ons Aannemersbedrijf A. Fekken B.V. moet kiezen. Wij vinden als bouwbedrijf nabij Oudehaske het volgende belangrijk:

  1. Wij werken met ervaren personeel
  2. Wij degelijk en kwalitatief goed werk leveren
  3. Wij werken volgens de VCA normen
  4. Wij flexibel inspelen op al uw wensen
  5. Wij ons advies uitbrengen op basis van onze jarenlange ervaring in de bouwsector

Onze aannemer kan u begeleiden tijdens alle stappen waarmee u te maken krijgt tijdens het bouwproces, van ontwerp tot bouw. Of het nu gaat om woningbouw, utiliteitsbouw of renovaties. Hij neemt zijn verantwoordelijkheid.

Bel ons bouwbedrijf op of loop even binnen

Heeft u ideeën over uw oude boerderij verbouwen, stallenbouw of woningbouw? In Oudehaske bent u welkom bij Aannemersbedrijf A Fekken B.V. als u bouwgerelateerde wensen of vragen heeft. Bel ons op 0513-414815 en maak een afspraak. Of loop even bij ons bouwbedrijf binnen in de omgeving van Oudehaske. Hopelijk zien we u binnenkort bij Aannemersbedrijf A Fekken B.V. nabij Oudehaske.