Aannemersbedrijf St. Nicolaasga

Droom niet langer, bel vandaag nog uw aannemer

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bouwbedrijf en woont u in de omgeving van St. Nicolaasga? Aannemersbedrijf A. Fekken B.V kan u verder helpen met uw bouwwensen of –vragen. Ons familiebedrijf is opgericht in 1964 en vanaf dat moment uitgegroeid tot een volwaardig aannemersbedrijf met een eigen nabij gelegen timmerfabriek. Binnen de bouw zijn wij actief in de woningbouw, utiliteitsbouw en stallenbouw. Ook is ons bouwbedrijf gespecialiseerd in het op maat maken van dakkapellen, ramen of deuren. In de buurt van St. Nicolaasga bouwen wij dit in onze eigen timmerfabriek.

Van oud naar nieuw in St. Nicolaasga

Uw droom is uitgekomen. In de buurt van St. Nicolaasga heeft u een karakteristieke, maar beetje vervallen boerderij gekocht. Er is voldoende ruimte en u heeft plannen om een zorgboerderij te starten, maar kunt u nog wel wat hulp gebruiken? Ons Aannemersbedrijf A Fekken B.V. kan u helpen bij het realiseren van uw woonwensen. Wij zijn gespecialiseerd in een (oude) boerderij verbouwen en hebben kennis van oude constructies, slopen, verbouwen en herbouwen tot de oorspronkelijke staat.

Aannemersbedrijf St. Nicolaasga

Waarom u in St. Nicolaasga voor onze aannemer kiest

Onze aannemer kan u begeleiden bij alle stappen waarmee u te maken krijgt tijdens het bouwproces, van ontwerp tot bouw. Als Aannemersbedrijf A Fekken B.V in de buurt van St. Nicolaasga vinden wij het belangrijk dat:

  1. Wij werken met ervaren personeel
  2. Wij degelijk en kwalitatief goed werk leveren
  3. Wij flexibel in kunnen spelen op al uw wensen
  4. Wij werken volgens de VCA normen
  5. Wij advies uitbrengen en dit baseren op onze jarenlange ervaring in de bouwsector

Van stallenbouw, woningbouw tot utiliteitsbouw, onze aannemer voelt zich thuis binnen alle gebieden van de bouwsector. Wij luisteren naar uw wensen, geven advies en nemen als bouwbedrijf onze verantwoordelijkheid voor elke stap binnen het bouwproces. Woont u in de omgeving van
St. Nicolaasga dan bent u bij ons aan het juiste adres.

De contactgegevens van ons bouwbedrijf

Heeft u ideeën over uw boerderij verbouwen, woningbouw of andere bouwgerelateerde vragen? U bent welkom bij ons aannemersbedrijf nabij St. Nicolaasga. Bel ons op 0513-414815 of loop even binnen bij ons bouwbedrijf. Het ervaren personeel van Aannemersbedrijf A Fekken B.V is op de hoogte van de laatste trends binnen de bouwsector en helpt u graag verder in de buurt van St. Nicolaasga.