Aannemersbedrijf Terherne

Uw specialist voor woningbouw, utiliteitsbouw, stallenbouw en boerderij verbouwen

Zoekt u een ervaren aannemer en woont u in de omgeving van Terherne? Bij Aannemersbedrijf A. Fekken B.V. bent u aan het juiste adres. Ons bouwbedrijf bestaat sinds 1964 en is opgericht door Ale Fekken. Al meer dan vijftig jaar zijn wij nabij Terherne actief binnen de bouwwereld. Onze specialisaties zijn: woningbouw, stallenbouw, utiliteitsbouw en een (oude) boerderij verbouwen. Daarnaast hebben wij in de buurt van Terherne onze eigen timmerfabriek waar wij ramen, deuren en prefab-bouwonderdelen zoals dakkapellen produceren en op maat maken.

Passie voor bouwen van woningen

U gaat trouwen en bent toe aan de volgende stap. U wilt niet meer huren, maar een eigen huis en wilt informatie over woningbouw? Aannemersbedrijf A. Fekken B.V. kan u daarbij helpen. Nabij Terherne bouwen wij eengezinswoningen, maar ook luxe appartementen. Ook als u in het bezit bent van een boerderij dan bent u bij ons bouwbedrijf aan het juiste adres. Een boerderij verbouwen tot zijn oorspronkelijke staat is één van onze specialiteiten. Verder hebben wij ook jarenlange ervaring opgedaan in de agrarische sector op het gebied van stallenbouw. Stallen voor jongvee, leghennen of ligboxen bouwen wij volgens uw wensen. Op basis daarvan gaat onze aannemer aan de slag in de omgeving van Terherne.

Aannemersbedrijf Terherne

De voordelen van A. Fekken B.V.

Ons aannemersbedrijf ondersteunt u graag bij alle onderdelen van het bouwproces, van ontwerp tot bouwfase. Of het nu gaat om woningbouw of een boerderij verbouwen. Onze aannemer neemt zijn verantwoordelijkheid. Daarnaast werken wij volgens de volgende richtlijnen:

  1. Wij met ervaren personeel werken
  2. Wij degelijk en kwalitatief goed werk leveren
  3. Wij werken volgens de VCA normen
  4. Wij flexibel inspelen op al uw wensen
  5. Wij ons advies uitbrengen op basis van onze jarenlange ervaring in de bouwsector

Ons gekwalificeerde personeel werkt in de omgeving van Terherne altijd volgens de VCA normen. Tijdens het bouwproces letten werknemers van ons bouwbedrijf altijd op hun eigen veiligheid, gezondheid en het milieu.

U bent welkom bij ons bouwbedrijf in de omgeving van Terherne

Nabij Terherne bent u welkom bij ons bouwbedrijf als u meer informatie wilt over de mogelijkheden van woningbouw, stallenbouw, utiliteitsbouw of boerderij verbouwen. Onze aannemer luistert en geeft u een advies op basis van zijn jarenlange bouwervaring. Loop even bij ons binnen of bel ons op 0513-414815 voor een afspraak. Aannemersbedrijf A. Fekken B.V. in de buurt van Terherne helpt u graag verder.