Utiliteitsbouw

Vakspecialisten in de bouw

Op zoek naar een bouwbedrijf met ervaring in utiliteitsbouw? Aannemersbedrijf A Fekken B.V. kan u daarbij verder helpen. Wij zijn al meer dan vijftig jaar actief in de bouwsector. Ons bouwbedrijf is in 1964 opgericht door Ale Fekken. Wij zijn gespecialiseerd in: utiliteitsbouw, woningbouw en stallenbouw. Daarnaast beschikken wij over onze eigen timmerfabriek. Deuren, ramen of prefab-bouwonderdelen als dakkapellen kunnen wij voor u leveren en op maat maken. Niet alleen op het gebied van utiliteitsbouw kunt u bij ons terecht. Wij helpen u ook graag verder met andere bouwwensen of vragen die u heeft.

Uw specialist in de bouwwereld

Bij utiliteitsbouw kunt u denken aan alle bouwwerken zonder woonbestemming. Ons bouwbedrijf bouwt scholen, sporthallen en is ook actief in het verbouwen en uitbreiden van kerken. Binnen de bouwsector is ons bedrijf actief op de volgende terreinen:

  1. Woningbouw: van eengezinswoning tot luxe appartement
  2. Stallenbouw: ligboxstallen, leghennenstallen, jongveestallen, kapschuren en betonwerk
  3. Utiliteitsbouw: scholen, sporthallen of het verbouwen en uitbreiden van kerken
  4. (Oude) boerderijen: een boerderij verbouwen, restaureren of onderdelen ervan slopen
  5. Bedrijfshallen: met of zonder kantoren
  6. Officiële dealer dakgootpreventie: sneller afvoeren van regenwater en weren van ongedierte
  7. Projectontwikkeling in eigen beheer

utiliteitsbouw

Ons bouwbedrijf kan u tijdens alle onderdelen die u tegenkomt bij bijvoorbeeld utiliteitsbouw begeleiden, van ontwerp tot bouw. Dan zijn wij in ons element.

Waarom kiest u voor Aannemersbedrijf A. Fekken B.V.

Bij Aannemersbedrijf A. Fekken B.V. vormt ons personeel de basis. Zij werken altijd volgens de vastgestelde VCA normen. Dit betekent dat werknemers altijd letten op hun eigen gezondheid en veiligheid en het milieu zo min mogelijk belasten. Wilt u advies over utiliteitsbouw? Dat is mogelijk. Ons bouwbedrijf geeft advies op basis van onze jarenlange ervaring in de bouwsector. Ons personeel neemt zijn verantwoordelijkheid.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over utiliteitsbouw of heeft u vragen over het ontwerpen van uw eigen woning? Bij aannemersbedrijf A. Fekken B.V. kunnen wij u verder helpen. Wij luisteren naar uw wensen en
geven u advies op basis van onze jarenlange ervaring in de bouwsector. Bel ons op 0513-414815 of loop even binnen. Met uw vragen op bijvoorbeeld het gebied van utiliteitsbouw bent u van harte
welkom bij Aannemersbedrijf A. Fekken B.V.

Een greep uit onze utiliteitsbouw projecten