Aannemersbedrijf

Kanjers in de bouw

Zoekt u een bouwbedrijf met jarenlange ervaring in de bouwsector? Dan kan Aannemersbedrijf A. Fekken B.V. u verder helpen. Ons bouwbedrijf is opgericht in 1964 door Ale Fekken en inmiddels overgenomen door de tweede generatie bouwers. Ons aannemersbedrijf is gespecialiseerd in: woningbouw, stallenbouw, utiliteitsbouw en het verbouwen van (oude) boerderijen. Daarnaast kunnen wij trappen, ramen of prefab-bouwonderdelen als dakkapellen voor u op maat maken in onze eigen timmerfabriek. Ons aannemersbedrijf helpt u graag verder.

Bouw je droomhuis

Bent u als boer actief en heeft u plannen om uw stallen te verbouwen en uit te breiden? Stallen voor jongvee, leghennen of ligboxen bouwt ons aannemersbedrijf volgens uw wensen. Onze werknemers hebben jarenlange ervaring opgedaan in de agrarische sector met stallenbouw. Verder bouwen wij ook verschillende woningen, van eengezinswoning tot luxe appartement. Of heeft u net een oude boerderij gekocht en droomt u ervan om daar een Bed & Breakfast van te maken. Ook dit kan het aannemersbedrijf voor u doen.

Onze diensten

Aannemersbedrijf A. Fekken B.V. is op verschillende terreinen actief binnen de bouw. Op de volgende gebieden kunnen wij iets voor u betekenen:

  1. Woningbouw: van eengezinswoning, luxe vrijstaande woning tot luxe appartement
  2. Stallenbouw: ligboxstallen, leghennenstallen, jongveestallen, kapschuren en betonwerk
  3. Utiliteitsbouw: scholen, sporthallen of het verbouwen en uitbreiden van kerken
  4. (Oude) boerderijen: een boerderij verbouwen, restaureren of onderdelen ervan slopen
  5. Bedrijfshallen: met of zonder kantoren
  6. Officiële dealer dakgootpreventie: sneller afvoeren van regenwater en weren van ongedierte
  7. Projectontwikkeling in eigen beheer

Aannemersbedrijf

Van ontwerp tot bouw, wij ondersteunen u als aannemersbedrijf graag bij alle onderdelen die u tegenkomt tijdens het bouwproces. Ons bedrijf werkt met ervaren, vakbekwaam personeel dat degelijk en kwalitatief goed werk wil afleveren. Tijdens de werkzaamheden houden zij zich aan de vastgestelde VCA normen. Dit betekent dat zij letten op hun eigen veiligheid en gezondheid en het milieu zo min mogelijk belasten.

Bel ons voor een afspraak

In Scharsterburg bent u altijd welkom bij Aannemersbedrijf A. Fekken B.V. met vragen over stallenbouw of het verbouwen van uw boerderij. Wij luisteren naar u en geven u antwoord op basis van onze jarenlange ervaring en opgedane kennis in de bouwsector. Bel ons op 0513-414815 voor een afspraak of loop even binnen. Aannemersbedrijf A. Fekken B.V. helpt u graag verder.