Stallenbouw

Passie voor het bouwvak

In 1964 is Aannemersbedrijf A. Fekken B.V. opgericht door Ale Fekken. Sindsdien zijn wij uitgegroeid tot een volwaardig aannemersbedrijf. Al meer dan vijftig jaar zijn wij gevestigd in Scharsterbrug. Binnen de bouwwereld is ons bedrijf op verschillende terreinen actief zoals: woningbouw, boerderijen verbouwen en stallenbouw. Daarnaast beschikken wij over onze eigen timmerfabriek waar wij ramen, deuren en trappen voor u kunnen produceren en op maat laten maken. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden die u bij ons aannemersbedrijf heeft op bijvoorbeeld het gebied van stallenbouw.

Stallenbouw is onze specialiteit

Bent u actief in de agrarische sector en heeft u plannen om uw huidige leghennenstallen uit te breiden? Of zijn uw jongveestallen verouderd en droomt u van nieuwe? Dan kan ons bouwbedrijf u verder helpen. Wij zijn gespecialiseerd in stallenbouw. De onderbouw realiseren wij in eigen beheer d.m.v. het Pascalbekistingssyteem. Ook het ontwerp van dit soort plannen voeren wij in eigen beheer uit. Bij Aannemersbedrijf A. Fekken B.V. praat u met ervaren personeel die kennis hebben over zowel de ontwerp- als de uitvoeringsfase.

Stallenbouw

Onze diensten

Om u een beeld te geven van de diensten die wij als bouwbedrijf aan u kunnen leveren hebben wij hieronder onze diensten voor u op een rijtje gezet:

  1. Woningbouw: ontwerpen huis, bouwen, verbouwen of uitbreiden van uw huidige woning
  2. Boerderijen: onderhouden, verbouwen, restaureren of het inbouwen van appartementen
  3. Stallenbouw: ligboxstallen, leghennenstallen, jongveestallen, kapschuren en betonwerk
  4. Utiliteitsbouw: scholen, sporthallen, kerken verbouwen of uitbreiden
  5. Bedrijfshallen: met of zonder kantoren
  6. Officiële dealer van Dakgootpreventie: verkleint kans op verstopte afvoeren en ongedierte
  7. Projectontwikkeling in eigen beheer

De basis van ons bedrijf is ons personeel. Zij leveren degelijk en kwalitatief goed werk en werken bijvoorbeeld tijdens stallenbouw altijd volgens de vastgestelde VCA normen. Dit betekent dat zij letten op hun eigen veiligheid en gezondheid en het milieu zo mogelijk proberen te belasten. Van ontwerp tot bouw, onze werknemers ondersteunen u graag bij alle onderdelen die u tegenkomt bij stallenbouw.

De contactgegevens van Aannemersbedrijf A. Fekken B.V.

Heeft u vragen of ideeën over stallenbouw of andere bouwgerelateerde vragen? Bel ons op 0513-414815 of loop gewoon even bij ons binnen. Van stallenbouw tot het verbouwen van oude boerderijen, Aannemersbedrijf A. Fekken B.V. helpt u graag verder.

Een greep uit onze stallenbouw projecten