Woningbouw

Uw bouwspecialist

Woningbouw is één van onze specialiteiten. Wij zijn als Aannemersbedrijf A. Fekken B.V. al meer dan vijftig jaar actief binnen de bouwwereld. In 1964 is ons bouwbedrijf opgericht door Ale Fekken en inmiddels heeft de tweede generatie het overgenomen. Wij zijn uitgegroeid tot een volwaardig aannemersbedrijf met onze eigen timmerfabriek waar wij deuren, ramen en kozijnen voor u op maat kunnen maken. U kunt bij ons terecht met al uw vragen over woningbouw of andere bouwgerelateerde vragen.

Passie voor woningen

Voor het bouwen, verbouwen of uitbreiden van uw woning bent u bij ons aan het juiste adres. U heeft verschillende mogelijkheden op het gebied van woningbouw. Wij bouwen maatwerk woningen, maar beschikken ook over een aantal standaardwoningen die als basis kunnen dienen voor het ontwerp van uw eigen woning. Bij woningbouw kunt u denken aan: eengezinswoning, luxe appartement en een twee-onder-één-kap-woning. Door goed opgezette calculaties en doorgesproken offertes voorkomen wij dat u achteraf bij de woningbouw voor onplezierige verrassingen komt te staan.

De voordelen van Aannemersbedrijf A. Fekken B.V.

Ons bouwbedrijf kan u begeleiden bij alle stappen die u doorloopt tijdens de bouw van uw woning. Wij bouwen woningen volgens de traditionele bouwmethode. Dit is bij woningbouw op de lange termijn voordeliger en het geeft u garantie op een kwaliteitswoning. Ook vinden wij het belangrijk dat:

  1. Wij degelijk en kwalitatief goed werk leveren
  2. Wij flexibel inspelen op uw wensen
  3. Wij werken met ervaren personeel
  4. Wij u adviseren over alle mogelijkheden op basis van onze jarenlange ervaring
  5. Wij volgens de VCA normen werken op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu

Ons bekwame personeel heeft niet alleen verstand van woningbouw, maar ook van boerderijen. Wij hebben kennis over oude constructies, het restaureren van oude boerderijen, maar ook het herbouwen van uw boerderij in zijn oorspronkelijke staat behoort tot de mogelijkheden.

Aannemersbedrijf A. Fekken B.V. is aangesloten bij Woningborg, dit betekent onder andere extra zekerheid en dat de bouwkundige kwaliteit van uw woning is gegarandeerd, voor meer informatie zie  http://www.woningborg.nl

Breng een bezoek aan Aannemersbedrijf A. Fekken B.V.

Heeft u vragen of ideeën over woningbouw, omdat u graag uw eerste woning wilt ontwerpen en bouwen dan helpen wij u graag verder. U komt met ons Aannemersbedrijf A. Fekken B.V. in contact door ons te bellen op 0513-414815. Of loop even bij ons bouwbedrijf in Scharsterbrug binnen. Voor een aannemersbedrijf met jarenlange ervaring in de woningbouw bent u bij ons aan het goede adres.

Een greep uit onze woningbouw projecten