Boerderij verbouwen

Kies voor ons gespecialiseerde aannemersbedrijf

Aannemersbedrijf A. Fekken B.V. is een familiebedrijf dat is opgericht door Ale Fekken in 1964. Al meer dan 50 jaar is ons bouwbedrijf actief in de bouwwereld. In Scharsterbrug kunt u bij ons terecht voor woningbouw, stallenbouw en een (oude) boerderij verbouwen. Ook produceren wij ramen, deuren en trappen op maat bij onze eigen timmerfabriek. Uw boerderij is bij ons in goede handen, want de tweede generatie bouwers heeft het bouwbedrijf overgenomen. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden op bijvoorbeeld het gebied van verbouwen.

De diensten van Aannemersbedrijf A. Fekken B.V.

Ons bouwbedrijf is binnen de bouw actief op verschillende terreinen. Verbouwen, uitbreiden of het restaureren van gebouwen is allemaal mogelijk. Wij kunnen op de volgende gebieden iets voor u betekenen:

  1. Woningbouw: van eengezinswoning, luxe vrijstaande woning tot luxe appartement
  2. Stallenbouw: ligboxstallen, leghennenstallen, jongveestallen, kapschuren en betonwerk
  3. Utiliteitsbouw: scholen, sporthallen of het verbouwen en uitbreiden van kerken
  4. (Oude) boerderijen: een boerderij verbouwen, restaureren of onderdelen ervan slopen
  5. Bedrijfshallen: met of zonder kantoren
  6. Officiële dealer dakgootpreventie: sneller afvoeren van regenwater en weren van ongedierte
  7. Projectontwikkeling in eigen beheer

Boerderij verbouwen

Ons aannemersbedrijf levert degelijk en kwalitatief goed werk.Wij werken altijd volgens de vastgestelde VCA normen. Dit betekent dat onze werknemers tijdens de bouw letten op hun eigen veiligheid, gezondheid en het milieu zo min mogelijk belasten. Als u uw boerderij wil verbouwen dan kunnen wij u begeleiden tijdens alle onderdelen die u tegenkomt tijdens het bouwproces. Wij nemen onze verantwoordelijk.

Kennis over (oude) boerderijen

Wij zijn zeer ervaren in een boerderij verbouwen. Onze kennis ligt bij het verbouwen en restaureren van (oude) boerderijen. Heeft u plannen om een Bed & Breakfast te starten in uw boerderij dan kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden. Ook kunt u bijvoorbeeld denken aan het inbouwen van appartementen voor een zorgboerderij. Ons bouwbedrijf heeft ook kennis van oude constructies. Zelfs het slopen en herbouwen van uw boerderij in oorspronkelijke staat behoort tot de mogelijkheden.

Onze contactinformatie

Voor het verbouwen of uitbreiden van uw boerderij kunt u bij ons Aannemersbedrijf A. Fekken B.V. terecht. Wij werken met én zonder afspraak. U kunt bij ons binnenlopen, maar ons ook bellen op het volgende nummer: 0513-414815. Ons personeel helpt u graag verder met vragen die u heeft over bijvoorbeeld uw boerderij verbouwen.

Een greep uit onze boerderij verbouwingen