Bouwbedrijf

Passie voor woningbouw

Aannemersbedrijf A. Fekken B.V. bestaat al sinds 1964. Het is opgericht door Ale Fekken en al meer dan vijftig jaar gevestigd in Scharsterbrug. Inmiddels is ons bouwbedrijf uitgegroeid tot een volwaardig aannemersbedrijf met een eigen timmerfabriek. Daar fabriceren wij ramen, deuren en prefab-bouwonderdelen als dakkapellen. De medewerkers van ons bouwbedrijf informeren u graag over bijvoorbeeld al uw mogelijkheden op het gebied van een eigen woning. Ook met andere bouwgerelateerde vragen kunt u bij ons bouwbedrijf terecht.

Onze diensten op een rij

Om u een beeld te geven van de mogelijkheden die u als klant heeft bij Aannemersbedrijf A. Fekken B.V. hebben wij de diensten van ons bouwbedrijf voor u op een rijtje gezet:

  1. Woningbouw: van eengezinswoning, luxe vrijstaande woning tot luxe appartement
  2. Stallenbouw: ligboxstallen, leghennenstallen, jongveestallen, kapschuren en betonwerk
  3. Utiliteitsbouw: scholen, sporthallen of het verbouwen en uitbreiden van kerken
  4. (Oude) boerderijen: een boerderij verbouwen, restaureren of onderdelen ervan slopen
  5. Bedrijfshallen: met of zonder kantoren
  6. Officiële dealer dakgootpreventie: sneller afvoeren van regenwater en weren van ongedierte
  7. Projectontwikkeling in eigen beheer

Bouwbedrijf

Ontmoet onze bouwhelden

Het personeel van ons bouwbedrijf is zeer ervaren. Op de bouwplaats letten zij elke dag op hun eigen veiligheid en gezondheid en proberen zij het milieu zoveel mogelijk te sparen. Dit betekent dat zij werken volgens de vastgestelde VCA normen. Verder vinden wij het belangrijk dat ons bouwbedrijf naar uw wensen luistert en dat toepast tijdens de bouw van uw woning. Twijfelt u bijvoorbeeld over uw gekozen tegels dan kunnen wij daar flexibel op inspelen. Op basis van onze jarenlange bouwervaring geeft onze aannemer uw advies.

Neem contact met ons op

U bent van harte welkom in Scharsterbrug bij ons bouwbedrijf. Vertel ons uw ideeën en samen bespreken wij de mogelijkheden van uw plannen. Ons bouwadvies is gebaseerd op onze jarenlange opgedane ervaring in de bouwsector. U kunt ons bereiken op 0513-414815 of loop even bij ons binnen. Wij hopen u gauw te mogen verwelkom in ons bouwbedrijf.