Aannemersbedrijf Sneek

Passie voor het bouwvak

Aannemersbedrijf A. Fekken B.V in de omgeving van Sneek is een echt familiebedrijf. Ons bouwbedrijf is opgericht in 1964 door Ale Fekken en al meer dan 50 jaar actief in de bouwwereld. Inmiddels heeft de tweede generatie bouwers het overgenomen. Denkt u aan woningbouw, utiliteitsbouw of stallenbouw dan helpt onze aannemer u graag verder. Ook als u in Sneek woont dan kunt u bij ons terecht.

Ons bouwaanbod nabij Sneek

Om u een beeld te geven van het aanbod van ons aannemersbedrijf A. Fekken B.V. in de buurt van Sneek hebben wij onze diensten voor u op een rijtje gezet:

  1. Woningbouw: voor het bouwen, verbouwen of uitbreiden van woning tot appartement
  2. Utiliteitsbouw: scholen, sporthallen of het verbouwen en uitbreiden van kerken
  3. Stallenbouw: ligboxstallen, leghennenstallen, jongveestallen, kapschuren en betonwerk
  4. (Oude) boerderijen: een boerderij verbouwen, restaureren of onderdelen ervan slopen
  5. Bedrijfshallen: met of zonder kantoren
  6. Officiële dealer dakgootpreventie: sneller afvoeren van regenwater en weren van ongedierte
  7. Projectontwikkeling in eigen beheer

Aannemersbedrijf Sneek

Ons personeel geeft u advies op maat zodat al uw bouwwensen uitkomen. Heeft u nieuwe ramen, deuren of een dakkapel nodig voor uw nieuwe woning? Ook dan kunt u bij ons bouwbedrijf in de omgeving van Sneek terecht. Onze eigen timmerfabriek ligt naast ons aannemersbedrijf. Producten maken wij voor u op maat.

Waarom u voor familiebedrijf A. Fekken B.V. kiest

Het bouwen van een nieuwbouwwoning kan veel stress veroorzaken. Ons bouwbedrijf in de omgeving van Sneek begeleidt u graag bij alle stappen waar u mee te maken krijgt tijdens het bouwproces, van ontwerp tot bouw. Ons ervaren personeel is ons visitekaartje. Zij leveren degelijk en kwalitatief goed werk en kunnen flexibel inspelen op uw wensen. Daarnaast werken zij altijd volgens de vastgestelde VCA normen bij woningbouw of een boerderij verbouwen. Dit betekent dat zij tijdens het bouwen van een woning altijd letten op de veiligheid, gezondheid en het milieu.

Woningbouw in Sneek nodig?

Zoekt u een ervaren bouwbedrijf in de buurt van Sneek voor uw woningbouw of utiliteitsbouw? Wij werken met én zonder afspraak. Bel ons op 0513-414815. Of loop even binnen bij ons aannemersbedrijf nabij Sneek. Onze aannemer helpt u graag verder met al uw vragen of bouwwensen. Op basis van onze jarenlange ervaring kunnen wij u als Aannemersbedrijf A. Fekken B.V. informeren en adviseren over alle mogelijkheden in de omgeving van Sneek.